HOME

Lakken

Wanneer uw hout op de juiste maat is gezaagd of gefreesd kunnen wij dit voor u spuiten of coaten. U geeft hierbij de gewenste laagdikte in mu aan van deze afwerking.

Bij het spuiten van lengtehout en gevelbekleding maken wij gebruik van onze lijstenspuit. Uiteraard kunt u ook plaatmateriaal of bijvoorbeeld boeiborden op maat aanleveren en door Hedo een grondverflaag laten aanbrengen met een (lakgordijn)gietmachine.

We maken voor het coaten gebruik van een lakgordijnmachine of een spuitmachine om af te lakken. De lakgordijnmachine voorziet het materiaal door middel van een lakgordijn van de gewenste laagdikte en elke gewenste kleur. De spuitmachine gebruikt meerdere verfspuitkoppen zodat alle gefreesde profielen in de door u gewenste kleur en laagdikte worden gespoten. Bij beide machines wordt overtollige verf opgevangen en weer hergebruikt. Dit noemen we milieubewust en efficiënt werken! Daarnaast werken wij standaard met een water gedragen verf. Bij spuitwerk dat handmatige aandacht nodig heeft hebben wij een professionele inpandige spuitcabine.

Wilt u ander hout laten lakken of op een andere manier laten spuiten? Informeer naar de mogelijkheden!

HEEFT U VRAGEN OF WILT U EEN OFFERTE OPVRAGEN?

Neem contact met ons op

Dank voor je bericht. We komen snel met een antwoord
Probeer het later nog eens.