SBB erkend leerbedrijfWanneer je een BBL-opleiding gaat volgen, ga je werken en leren tegelijk. Je dient hierbij zelf op zoek te gaan naar een leer-werkplek. Deze werkplek moet aan een aantal eisen voldoen. Als erkend leerbedrijf draagt Hedo bij aan de toekomst van het vakmanschap en zo proberen wij een schoolvoorbeeld te zijn voor de branche.

Wanneer je bij ons komt werken kun je aan de slag in onze zagerij met spuiterij waar hout op allerlei manieren en met diverse machines bewerkt wordt. Dit voor bijvoorbeeld de bouw- en afbouwfase bij diverse projecten. Er wordt gewerkt met diverse machines, van CNC tot opdeelzaag, schuurmachine en lakgordijnmachine. We zijn een klein bedrijf met korte lijntjes waarin je samenwerkt met je collega’s. Je ondersteunt elkaar met o.a. zaagwerk maar ook met inpakken of in de spuiterij met het aanpakken van gespoten materiaal.

We laten je graag mee kijken in het houtbewerking vak om samen een mooi product te maken. Je kunt binnen ons bedrijf met diverse taken in de fases van het productieproces kennismaken. Een breed takenpakket waarin je veel leert over machines, bewerkingen, materialen en de doeleinden ervan.